1 DEĞİL, 2 DEĞİL, 3 DEĞİL ONLARCA ARAÇ YÜZÜNDEN OTOMOBİLİNİ ÇIKARAMADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te aracının arkasına hatalı park edilen onlarca otomobil nedeniyle mağdur şahıs aracını park ettiği yerden çıkaramadı.

Olay bu sabah saat 08:00 saatlerinde Bilecik Bahçelievler Mahallesi 32 evler sokağı Jandarma Kışlası 2 Numaralı Nizamiye Kapısı Karşısında yaşandı. Alınan bilgiye göre, onlarca araç sürücüsü otomobilini park halindeki otomobilinin çıkmasını engelleyecek şekilde bıraktı.

Hastalık, cenaze, kaza vb. olağanüstü bir durum olsa araçlarımızı nasıl çıkaracağız diyen mağdur şahısın Haber228 whatsapp ihbar hattına yaptığı açıklama, “Askeriyede tören vardı ve törene asker aileleri de katıldı. Belirli zamanlarda yemin törenleri oluyor, hemen hemen her gün ise asker ziyaretleri yapılıyor. Böyle etkinliklerin düzenlenmesi hem askerimizin moralli olması, hem de hayatlarında unutulmayacak bir hatıra olması açısından güzel bir şeydir. Ancak ziyarete gelen ailelerin araçlarını fotoğraftaki gibi park ettiklerinden dolayı araçlarımıza park yeri bulamıyoruz. Bir gün öncesinden park etsek bile ziyarete gelenlerin bu şekilde park etmesinden dolayı araçlarımızı çıkaramıyoruz. Fotoğrafta gösterilen alandan başka park yapabileceğimiz başka alternatif yer yok. Mağdur durumda kalıyoruz. Lütfen bu konuya bir çözüm bulunsun. Hastalık, cenaze, kaza vb. olağanüstü bir durum olsa araçlarımızı çıkaramayacağız.” ifadelerini kullandı.

1 DEĞİL, 2 DEĞİL, 3 DEĞİL ONLARCA ARAÇ YÜZÜNDEN OTOMOBİLİNİ ÇIKARAMADI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. buna bir düzenleme getirilmeli 45 dakika mahsur kaldık.

    Cevapla
  2. 27 Temmuz 2018, 02:58

    Hafta sonlari kar yemekgin orayi gormuyorsunuz galiba benim evim orda ben kendi evimin onune park edemiyorum ??

    Cevapla
  3. Nizamiye görevlilerinin ve trafik ekiplerinin bu şekilde park ettirmemesi gerekiyor

    Cevapla
Bizi Takip Edin